For å endre passordet, logg inn på  din “Min zooplus” konto og gå til  Kontoadministrasjon – personlig informasjon, hvor du kan endre passordet.

Dersom du ikke husker passordet lenger, gå inn på innloggingssiden og klikk på “glemt passord». Skriv inn den registrerte epostadressen din og klikk deretter på  “tilbakestill passord”. Vi vil sende deg en passord-reset-e-post. Dersom du ikke mottar eposten innen de neste 15 minuttene, vennligst sjekk  søppelposten.