For å endre passordet, logg inn på  din “Min zooplus” konto og gå til  Kontoadministrasjon – personlig informasjon, hvor du kan endre passordet.

Dersom du har glemt passordet, vennligst skriv inn e-post addressen du registrert med inn I “Passordpåminnelse” (pass på at det ikke er mellomrom før eller etter e-post- addressen). Vi vil sende deg en passord-reset-e-post. Dersom du ikke mottar eposten innen de neste 15 minuttene, vennligst sjekk  søppelposten.