Du vil bli spurt om du vil registrere deg i betalingsprosessen. Det er raskt og enkelt å sette opp en “Min zooplus” kundekonto og registreringen er gratis og uten forpliktelser.

Så snart du har lagt til alle produktene I varekurven, klikk på varekurvsymbolet på toppen av siden og klikk så “gå videre til betaling”. På “Velkommen til zooplus” siden, velg “Ny kunde”, fyll inn registrerings-skjemaet og gjør ferdig bestillingen.