Vennligst se under “Anbefal en venn vilkår og betingelser” for å sikre at vennen din oppfyller alle kriteriene.

Vennligst merk:

• Vennen som skal verves må være en ny zooplus kunde
  • Du kan ikke sende linken til deg selv eller noen andre i din husholdning
  • Vennen som skal verves må gjøre sin første bestilling hos zooplus via din personlige link. Dersom linken utløper, må den vervede vennen først klikke invitasjonslinken igjen før den bestiller for første gang.

Dersom alt tilsynelatende er ok og det fortsatt ikke fungerer, kontakt vårt kundeserviceteam for mer assistanse.