Som zoopluskunde kjenner du alle fordelene ved å handle hos oss.

Du kan også samle ekstra zooPoeng ved å sende venner, familie og kolleger som ikke har bestillt fra zooplus før din personlige invitasjonslink med en velkomstgave med rabattkode!

1. Gå inn på din “Min zooplus” konto og gå til “inviter venner”
  2. Klikk på “anbefal en venn” og del din personlige invitasjonslink
  3. Send den til vennen din via Facebook, Twitter, Messenger eller epost. Din venn kan bruke invitasjonslinken til å bestille
  4. Bestillingen må være betalt og levert før du mottar zooPoengene dine.
  5. Dine zooPoeng vil deretter bli automatisk lagt til kontoen din

Finn ut mer her.

Vennligst merk:

Den vervede vennen som bestiller må være en ny kunde. Dine zooPoeng vil bli lagt til kontoen din så snart denne personen har betalt og mottatt bestillingen sin. Premiens verdi er basert på butikken hvor din venn brukte invitasjonslinken