Hos zooplus får du zooPoeng for lojaliteten din. Registrerte kunder tjener inn 1 poeng per 10 kr bestillingsverdi. Å samle zooPoeng lønner seg og det er raskt og enkelt å løse inn zooPoengene dine.

Velg et produkt I vår “Premiebutikk” , legg det til i handlekurven og løs inn poeng for å få det gratis!

Vennligst merk:

• Samlede poeng vil legges til kontoen din så snart bestillingen er betalt og bekreftet i systemet vårt
  • Skulle verdien av bestillingen din gå ned i verdi (f.eks returnerte produkter etc) vil du kun få poeng for det faktiske beløpet som er betalt
  • ZooPoeng utløper 12 måneder fra dagen de er kommet på kontoen. Du kan sjekke utløpsdatoen din under “Min zooplus”
  • Du kan også samle ekstra poeng på noen spesialtilbud. Disse finner du på nettsiden vår og i våre nyhetsbrev og vil hjelpe deg å få den spesielle premien du ønsker deg enda raskere. Spesielle ekstrapoeng kan ha en kortere utløpsdato.

Gå til zooplus bonusprogram for vilkår og betingelser og mer informasjon