Så snart pakken har forlatt varelageret vårt, vil vi sende deg en epost om at pakken er på vei. Denne vil også inkludere en sporingslink.

Du kan sjekke leveringsstatusen på bestillingen din enten ved å klikke på linken i  eposten eller ved å gå til leveringspartnerens hjemmeside og skrive inn sporings-ID. Du kan finne sporingsnummeret i eposten.

Alternativt kan du se statusen på bestillingen til enhver tid ved å logge inn på “Min zooplus” og gå til “Bestillinger”

Vennligst merk:

Det kan ta en stund før leveringspartneren sin sporingsinformasjon er oppdatert. Våre leveringspartnere har online pakkesporing som normalt sett er aktiv 1-2 dager etter forsendelse.