Du kan sjekke bestillingsstatusen din til enhver tid enten ved å klikke på linken i bekreftelsesmailen eller ved å gå til vår leveringspartners hjemmeside og skrive inn sporings-ID. Du kan finne sporingslinken i bestillingsbekreftelsen.

Alternativt kan du sjekke statusen på bestillingen din ved å logge inn på “min zooplus” eller ved å kontakte kundeserviceteam.

Vær oppmerksom på:

Etter at du har mottatt bestillingsbekreftelsen kan det ta litt tid før sporingsinformasjonen er oppdatert.