For å velge betalingsmetode vennligst gå til personlige opplysninger under administrer kontoen og velg endre betaling. Velg din foretrukne betalingsmetode og klikk på oppdater.

Du kan også velge betalingsmetode via bestillingsprosessen før du gjennomfører bestillingen.

Vær oppmerksom på:

Dersom du oppdaterer betalingsmetoden vil det ikke endre betalingen på bestillingen du akkurat la inn. Dersom du har behov for å endre betalingsmetode etter at bestillingen er gjennomført, vennligst kontakt kundeserviceteam for assistanse.