Vi aksepterer følgende betalingsmetoder:

  • Kredittkort (Visa, Mastercard, American Express)
  • Debitkort (Visa)
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Bankoverføring

 

Alle våre betalingsmetoder er helt sikre. All personlig informasjon (slik som betalingsinformasjon, e-post og addresse) og betalingsdetaljer er beskyttet av kryptering og av en ekstra autoriseringsprosess.

 

Kredittkort / Debitkort 

Kortet ditt blir ikke belastet før varene forlater lageret vårt. Når du legger inn et nytt kort kan du velge om du vil lagre kortdetaljene for fremtidige bestillinger.

 

PayPal

Dersom du velger PayPal vil du omdirigeres til PayPal betalingssiden for å fullføre betalingen. Dersom du ikke har en PayPal-konto kan du opprette en under bestillingsprosessen. Vennligst vær klar over at vi ikke aksepterer betalinger fra PayPal-kontoer i USA.

Apple Pay
Apple Pay er tilgjengelig som betalingsmåte for iOS-enheter i vår app og mobilnettbutikk. Du kan velge denne betalingsmåten i kassen. Denne betalingsmåten er tilgjengelig gjennom Safari, og du kan betale med et tilknyttet betalingskort. Du betaler direkte via din Apple-konto. Etter at du har sendt inn bestillingen, vil du bli henvist til Apple for å godkjenne betaling av ordreverdien. Avhengig av betalingsmåten du har valgt i Apple Pay, vil det faktiske fakturabeløpet minus eventuelle rabatter, kuponger osv. belastes umiddelbart etter forsendelse.

 

Bankoverføring 

Vennligst inkluder et bestillingsnummer i betalingsreferansefeltet. Beløpet kan overføres til følgende konto:

 

zooplus SE

Nordea Bank Norway ASA, PO Box 1166 Sentrum, 0107 Oslo

Account Number: 6001.05.11286

IBAN: NO4160010511286

SWIFT (BIC): NDEANOKK

 

Det kan ta 1-3 dager å bearbeide bankoverførsler. Bestillingen din vil bearbeides på lageret straks hele betalingen er registrert.

 

I enkelte særtilfeller, eller avhengig av leveringsmetoden som er valgt, kan det være at kun bestemte betalingsmetoder kan aksepteres.


Du kan finne mer informasjon angående betalingsmetodene her.