Handling hos zooplus er raskt, enkelt og trygt. Du vil bli spurt om du vil registrere deg under betalingsprosessen. Registrering er gratis og uten forpliktelser.

Så snart du har lagt til alle varene du ønsker i handlekurven, klikk på handlekurvsymbolet på toppen av siden og deretter på “gå videre til kassen”.  På “Velkommen til zooplus”- siden, velg “Ny kunde”, fyll inn registreringsskjemaet og gjør ferdig bestillingen.